fbpx
COMMERCIAL

KLINIK PUSRAWI

Aesthetic Faculty

We have been tasked by Klinik Pusrawi to design & build their Batu Caves outlet. One of the key functions of the design is to make patients feel secure and calm.

The effect of interior aesthetics can be first seen at the entrance of the clinic, with wide-shaped translucent glass windows that provide sufficient privacy without losing natural sunlight.

Interior fixtures and settings are focused on the creation of a calm-like feeling through clean spaces, minimal distractions, and the combination of blue and white shades that represent credibility and cleanliness.


A set of well-chosen decorative elements help to create a pleasant environment and make the patients feel more relaxed, comfortable, and a breath of fresh air.

This Project Was Featured In

Share This Page

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Need a Makeover?

Scroll to Top